Strááášne jednoduché zložením (možnosť obmieňať príchuť džemu) i prípravou.
Drobné a nenápadné, no vhodné a efektívne aj na poslednú chvíľu a skvele nimi upcháte posledné prázdne miesto na podnose s koláčikmi.
POTREBUJEME:
100g práškového cukru
100g mletých (lúpaných) mandlí
1PL šípkového džemu (môže byť akýkoľvek obľúbený)
kryštálový cukor na obaľovanie
POSTUP:
Z uvedených surovín spracujeme hmotu, ktorú rozvaľkáme na 3mm plát (podsypeme aj posypeme si ho pri tom cukrom, ak sa nám lepí) a vykrajujeme obľúbené tvary, ktoré obaľujeme v kryštálovom cukre a odložíme ich na noc do chladničky.
Zdroj inšpirácie: Gurmet 1/2014
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára