sobota 28. júna 2014

Ešte nekončíme! :D

Pozdravujem všetkých, čo občas zakopnú o túto stránku - milí moji priatelia, bloggeri a ľudia, čo im chutí.

Chcela som len napísať, že blog ešte neumrel (ako mnohé krásne naokolo, ktoré mi tak chýbajú pri rannej kávičke, pri ktorých som musela slinky utierať z klávesnice :(...)!

Mamkovanie je riadna fuška, hlavne čo sa času týka a tak sem tam prihodím len narýchlo food-foto instagramovú (že som nezabudla variť, haha - mimochodom nájdete ma pod prezývkou "marysity", lebo netuším, ako sa tu odkaz na to pridáva...sorry).

Náš veteránsky notebook sa totiž rozhodol, že svojim pomaly prichádzajúcim koncom nám bude spestrovať akúkoľvek činnosť na ňom a tak mi skoncoval aj s programom na fotky a nejde to, ani keď ho  veľmi prosím (teda, jedenkrát ustúpil a na chvíľu ho pustil, ale bolo to na behu a išlo o synkove fotky).
Čas pohrať sa s tým ešte nenastal, takže od apríla fotky jedál čakajú na svoju chvíľu a kopia sa. 
Ale nevzdávam to a skúsim s tým niečo vymyslieť, lebo ma to už hnevá a nový stroj prinesie až Santa o pol roka, tak to nevydržím ani náhodou!

Tak Vám prajem krásny prázdninový/dovolenkový čas, plný krásnych chvíľ s dobrým jedlom a milovanými!

(mne sa práve zobudil syn,tak sa idem zase hrať :D)

1 komentár:

  1. olá :) tiež mám doma čerstváča ;) malá adelka ma 2,5 mesiaca tak som sa sem skôr nedostala ... dnes celkom pekne spinká a ja už brúzdam po nete a hľadám čo na obed či na večeru ... som rada že si späť a že už zase viem čo budem variť a piecť !!!

    OdpovedaťOdstrániť