Je to proste recept na jej hruškovo-zázvorové muffiny len ochudobnený o polovicu z množstva všetkých ingrediencií (čiže akoby na 6 muffinov). 2-3PL múky sú nahradené rovnakým množstvom kakaa a zázvoru ostalo pôvodné množstvo.
Mám k tomu malý dotaz kvôli vlastnej len malej skúsenosti s pečením takýchto chlebíkov, že či by pôvodné množstvo surovín nebolo veľa na klasickú chlebíkovú formu, resp. asi by nebolo, len by bol vyšší (tento mal výšku asi len 4cm) a hlavne ako dlho to potom piecť? 3x dlhšie?!
Piekla som to, v papierom na pečenie vyloženej chlebíkovej forme, asi 2x dlhšie, čiže takých 40 minút, ale skúšajte špajdľou po takých 30 minútach častejšie aby sa to neprepieklo viac než treba.. ;)
Vynechala som len cukrový posyp navrchu, ale to len z osobných "hmotnostných" dôvodov, pre čistejšie svedomie, no určite by mu neuškodil... :))))
Pôvodný - úplný recept nájdete v tomto príspevku. :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára